Zářivka pod linku je terno

Opravdu skvělým svítidlem do kuchyně je umístěná zářivka pod linku http://shop.lightpark.cz/svorky/c-1988/. Dejte si tam bodová světla, a přesto nedocílíte tak kvalitního osvětlení. Buď si stíníte, nebo vzniknou tmavá místa, kam bodová světla dostatečně neproniknou. Každá činnost potřebuje své. Při vaření na sporáku máte jistě osvětlenou digestoř, která dostatek světla do hrnců nasměruje. Pokud myjete nádobí, nebo kuchyni uklízíte po vaření, pak ona zmiňovaná bodová světla postačují. Ale v případě přípravy jídel na pracovní ploše je nezbytným pomocníkem právě světelná trubice.

Ostré nástroje Vám neublíží

Pracovní plocha musí být dostatečně osvětlená už jenom proto, abyste jídlo připravovali bezpečně. To znamená bez úrazů. Světelná trubice Vaši pracovní plochu osvítí dokonale a na větší plochu, než jedna žárovka. Když nezapomenete při přípravě jídel nasadit brýle nablízko, které musíte nosit, abyste dobře viděli, pak se žádným nožem zranit prostě nemůžete. Vaše plocha bude natolik osvětlená, že si můžete pročítat recepty, abyste neměli prostoje. Bezpečnost je první zásada všech činností.

Zářivka pod linku je terno
Ohodnoťte příspěvek